האם לסמוך על הרופא או לא?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/08/2009 | 17:01 | מאת: לבני

אני חולה בשבוע האחרון.יש לי נזלת ירוקה,חום שעולה ויורד בין 36.8 ל37.7 ואני משתעל!הלכתי לרפוא משפחה הוא אמר לי שיש לי רק התקררות וזה לא שפעת חזירים!והביא לי סירופ נגד שיעול ונזלת והביא לי טיפות לאף בשביל הנזלת!(ברונכלוט פורטה{סירופ}ואוטוריון למבוגרים)האם אני צריך לסמוך על המ השהרופא אמר או שאני צריך להדבק ויש לי חשש לשפעת חזירים?!

שלום לבני, יתכן שיש לך 'שפעת החזירים', ויתכן שמדובר בבעיה אחרת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות