האם תרופת התמיפו עלולה לפגוע בעובר ?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/08/2009 | 12:50 | מאת: מודאגת

אני בהריון, חודש 5, והחל מאתמול רופא משפחה נתן לי ליטול את תרופת התמיפלו. הבנתי מרופאת משפחה אחרת כי לתרופה עלולות להיות תופעות לוואי הפוגעות בעובר. רציתי לדעת יותר. האם זה נכון ? מה ההשלכות ? הבנתי גם שאם מתחילים ליטול את התרופה אסור להפסיק אותה עכשיו (נטלתי כדור אתמול ואחד היום בבוקר) תודה

שלום מודאגת, 1. לא קיים מידע מספק על השפעת תרופת ה'טמיפלו' על העובר. 2. משרד הבריאות הישראלי- כמו גם ארגוני בריאות אחרים- ממליץ לנשים הרות החולות ב'שפעת החזירים' לקחת 'טמיפלו'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות