שפעת ופריחה.

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/08/2009 | 07:57 | מאת: רונן

שלום לד"ר הלפרין יש לי את הסימפטומים לשפעת H1N1, במקביל למחלה התחילו לצוץ על כפות ידי המון כתמים אדומים נפוחים ולא נעימים שנראים כמו עקיצות של יתוש וגם מרגישים כמו עקיצות של יתוש. יש לציין כי העקיצות הללו הן רק על כפות הידיים. האם יש קשר בינן לבין השפעת? תודה ושבת שלום

שלום רונן, אין זה הגיוני שהכתמים שהופיעו על ידיך קשורים לשפעת, אך יתכן ומדובר במחלה זיהומית אחרת (כגון קדחת הבהרות), ולכן מומלץ לך להיבדק ע"י רופא/ה בהקדם. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות