ילדה בת 8

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/08/2009 | 13:57 | מאת: aliza

ביתי בת ה-8 מזה שלושה ימים עם חום עייפות, וטוענת שהיה לה טיפת דם בשתן, בבדיקת השתן שנעשתה אצל רופא ילדים נאמר שיש לה חיידק בדרכי השתן, אך החום לא מפסיק לרדת ויש לה כאבים בידיים בזרועות . היא לא נתנה לו לבדוק את הגרון מכיוון שיש לה פחד מרופאים. מה לעשות - האם יש לה תסמינים של שפעת החזירים ?

שלום ALIZA, את מתארת לי ילדה שאובחנה כסובלת מזיהום בדרכי השתן, אז לא ברור לי למה את שואלת על 'שפעת החזירים'??? הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות