לחוצה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/08/2009 | 10:30 | מאת: מיכל

בהמשך להודעתי מיום ב' ובהמשך להצעתך, אכן מיד נבדקתי (סבלתי משיעול, צינון כאבים בכל הגוף, אני בהריון שבוע 11). רופא המשפחה אמר לנוח, ליטול אקמול ולעקוב. לאחר יומיים פיתחתי חום 39 כאבים חזקים בפנים ובעיניים. התחלתי טיפול של מוקסיפן 3 פעמים ביום. האם ייתכן וזו שפעת שהסתבכה? אם זומ שפעת האם חוסנתי כעת לכל החורף? האם ייתכן כי זה רק סינוזיטיס. הרופא לא אמר את המילים שפעת באיבחונו. היום יום רביעי למחלה קצת הקלה עדיין צינון וקצת תחושה של קושי בנשימה ייתכן וההריון ו/או האף הסתום? האם יש צורך בבי"ח לדעתך?

שלום מיכל, 1. יכול להיות שמדובר אצלך בשפעת שהסתבכה (ויתכן גם שאת סובלת מסינוסיטיס 'רגילה'). 2. אין זה סביר שמי שחלה לאחרונה ב'שפעת החזירים' יחלה בקרוב שוב במחלה זו. 3. אם אינך משתפרת מומלץ לך להיבדק שוב ע"י רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות