האם נחשב כחיסון או כתרופה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

13/08/2009 | 07:02 | מאת: טמיפלו

שלום רב, מה ההתייחסות לטמיפלו? האם נחשב כחיסון, כלומר האם יש מצבים שבהם חושבים שאם טמיפלו תינתן הרי שאותם אנשים לא יחלו ולא יפתחו את הסימפטומים של המחלה? או שבעצם זוהי תרופה אשר ניתנת רק כאשר האדם חלה ורוצים לקצר את משך זמן המקלה ולהקל על הסימפטומים? תודה

שלום טמיפלו, 'טמיפלו' היא תרופה שאותה אפשר לתת כטיפול בשפעת, ואפשר לתת גם כטיפול מונע לאנשים שנחשפו לחולי שפעת (ושעדיין לא פיתחו את סמני המחלה). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות