איידס - המשך

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/03/2002 | 22:49 | מאת: עמית

כתבתי לך לפני כמה ימים על מין אנאלי חלקי ולא מוגן שהיה לי (חיכוך חיצוני של איבר המין של בן זוגי בפי הטבעת). ועל מחלת חום שהתפתחה כמה שבועות יותר מאוחר. היום חזרו בדיקות של מחלת הנשיקה והתברר שיש לי נוגדנים של מחלת הנשיקה. חוץ מזה התברר בעוד בדיקות שיש לי בעיה בתפקודי הכבד. החום ירד משמעותית אחרי שלושה וחצי שבועות (מגיע עד 37.3) ומה שנשאר זה קצת כאבי גרון והמון המון הזעה, בעיקר בלילה (בלי שום פרופורציה לחום שיש לי או אין לי) בעוד אני מחכה לתוצאות של בדיקת האיידס - האם יש בנתונים החדשים שנתתי כאן משהו שיכול להרגיע אותי לגבי איידס ? (או ההיפך ?????) תודה

12/03/2002 | 12:52 | מאת: ליאור

עמית צהריים טובים! האם "מחלת הנשיקה" פעילה בימים אלו או הייתה בעבר??? אם היא פעילה כרגע, כל התופעות שהסברת לעיל ,מכוונות בהחלט לסימפטומים המוכרים של "מחלת הנשיקה": חום עולה בלילה,תשישות, כאבי גרון,בדיקות כבד לא תקינות. אני מאוד מקווה בישבילך שתוצאות האיידס תיהיינה שליליות-ויש לי הרגשה שיהיו! אך בכל זאת עליך להמשיך להשתמש באמצעי מניעה גם לאחר הבדיקה! הרבה בריאות ותשמור על עצמך ליאור (בת)

שלום עמית, אני מסכים עם ליאור (בת) שלאור הנתונים החדשים שהצגת הסבירות ל"מחלת הנשיקה" עולה, אך לצערי, לאור הסיפור של קיום יחסי מין לא מוגנים, האפשרות של זיהום חריף בנגיף ה- HIV לא נשללה. אני גם מסכים עמה שיהיו תוצאות בדיקת האיידס אשר יהיו (וכולנו מקווים שהן תהיינה שליליות) - להבא כדאי להיזהר יותר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות