כיצד להימנע???

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/08/2009 | 22:56 | מאת: רויטל

כיצד אפשר להימנע מהידבקות במחלה גם מבוגרים וגם ילדים האים יש תרופות שאפשר לקחת כדי למנוע אותם ? או ויטמינים גם למבוגרים וגם לילדים? ומה יהי שנה הבאה בבי"ס ? אני נורא נורא לחוצה ישלי ילד בן 4וחצי עים שיתוק מוחין שהוא בסל ממחלת ריאות כשהיה קטין מה עושים אני לחוצה !!!!!!!!

שלום רויטל, כדי לצמצם את סיכויי ההדבקה ב'שפעת החזירים' מומלץ להתרחק מאנשים חולים ככל האפשר, ולהקפיד על כללי הגיינה אישיים (כגון רחיצת ידיים תכופה במים ובסבון). אינני מכיר 'וויטמינים' שהוכחו כיעילים במניעת ההדבקה במחלה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות