שפעת החזירים ותנוקות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/08/2009 | 05:19 | מאת: רום קינמון

ביום שישי החלה הצטננות אצלי, שלוותה בנזלת, התעטשויות, כאבי גוף קלים, וכאבי ראש פה ושם. 3 ימים אחרי זה התחלתי להשתעל, בעיקר בשעות הערב, ועכשיו, חמישה ימים אחרי מתחיל לכאוב לי הגרון ואני חוששת שאולי גם האוזניים. יש לי תינוקת קטנה בת 4 חודשים בבית, אני משתדלת לא להתקרב אליה מלבד הנקות, ובגלל ההנקה אני לא לוקחת שום תרופה(חוץ מאקמול). לא התפתח חום, אין לי הקאות או בחילות. נגמרו לי ימי המחלה ואני לא ששה לרוץ למרפאה ולהתערבב עם חולים אחרים, אך בגלל התינוקת הייתי רוצה לדעת מה הסיכויים שחליתי בשפעת החזירים, והאם בכל זאת כדאי לגשת לרופא המשפחה שלי תודה

שלום רום וקינמון, בהיעדר חום הסבירות שמדובר ב'שפעת החזירים' היא נמוכה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות