האם ניתן לחלות פעמיים? ותשובה לאסמטים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/08/2009 | 20:15 | מאת: חולה בשבפעת

שלום, זה שאני חולה עכשיו בשפעת אומר שלא אקבל אותה שוב פעם בנוסף לפעם השנייה שהיא עלולה להתפרץ בה לפי הגדרת הרופא? בנוסף לאסמטים ששאלו... אני אסמטי כתוצאה מאלרגיה לאבק, השפעת גרמה לי להתקף חמור אחד שטופל בשלוש שאיפות וונטולין, החשש מהשלכת השפעת על הנשימה מכניס אותנו לקבוצת סיכון , שזו זכייה בלוטו כי מקבלים טמיפלו :)) ועדכון: אני אחרי כדור רביעי של התרופה, מתחיל לראות את הסוף (של השפעת) שום בצל!!!

שלום חולה בשפעת, 1. אין זה סביר שאדם שחלה לאחרונה ב'שפעת החזירים' יחלה שוב בקרוב במחלה זו. 2. לפי תאור האסטמה "שלך" אינך נחשב כשייך ל'קבוצת הסיכון' (שאותה קבע משרד הבריאות) לפתח את סיבוכי המחלה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות