פרטנרית בעבודה עם שפעת?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/08/2009 | 13:13 | מאת: מלי

שלום ד"ר כל לכל המון תודה על היעוץ, אתה עושה עבודת קודש ממש ולשאלה: פקידה העובדת עמי במשרד הגיע היום מצוננת ומשתעלת לאחר 2 ימי העדרות, היא מספרת שבשבת היו לה 38 מעלות חום עם כאב גרון, החום ירד למחרת ועתה נותרו רק השיעול והנזלת הגב' לא נבדקה ולא חשבה כלל על כיוון של השפעת אני נוטלת אימוראן 100 מ"ג ליום וחוששת מאד מהשפעת מה באפשרותי לעשות על מנת להתגוננן?

שלום מלי, 1. לבקש מהמעביד שלכם שיורה לפקידה החולה ללכת הביתה ולהישאר שם עד 24 שעות לאחר החלמתה המוחלטת. 2. להתרחק ממנה ככל האפשר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות