שאלה לגבי בדיקת דם. האם אני חולה במחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/08/2009 | 07:55 | מאת: עמית

שלום לאחר כמה שבועות של הרגשה לא טובה במשך יום יומיים כל שבוע הכוללת לפעמים חום, כאבי שרירים, חולשה וכאב גרון נשלחתי לבדיקת דם נוספות לאחר שהרגילות יצאו תקינות. האם אני חולה במחלת הנשיקה? תודה! LIPEMIC INDEX NORMAL INDEXLIPEMIC INDEX NORMAL INDEX HEMOLYTIC IND. NORMAL INDEX ICTERIC INDEX NORMAL INDEX LDH 335.00 U/L ( 220.00 460.00) (...*.....) CMVIGG NEGATIVE <0.2 CMVIGM NEGATIVE EBVIGM BORDERLINE EBV EBNA (IGG) POSITIVE >600 HBS ANTIGEN NEGATIVE ANTI HBS NONIMMUNE HCV ABS NEGATIVE

שלום עמית, מהבדיקות שצרפת משתע שכנראה: 1. חלית לאחרונה בנגיף ה- EBV (שגורם ל'מחלת הנשיקה'). 2. מעולם לא חלית בנגיף ה- CMV. 3. לא חלית בעבר בהפטיטיס B ולא חוסנת כנגדו. 4. לא חלית בעבר בהפטיטיס C. הרבה בריאות אפי

11/08/2009 | 08:10 | מאת: עמית

תודה רבה על התגובה המהירה!

מנהל פורום מחלות זיהומיות