בירור נוסף

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/08/2009 | 02:00 | מאת: מ.ש

שלום, כבר שאלתי מה כדאי לעשות: "אתמול בבוקר התחיל לכאוב לי הגרון, הוא אדום והתנפחו לי בלוטות. אציין שלרוב כשאני חולה לא כואב לי ככה הגרון. בנוסף כואב לי לבלוע. יש לי גם נזלת. כאבה לי הבטן מאוד (אך יכול להיות שזה רק ממחזור..) ולקחתי כדורים נגד כאבים (אדויל). הרגשתי מאוחר יותר שהיה לי חום, אך לא היה לי מד חום בבית. היום בבוקר בדקתי חום, והיה לי 37, אחרי כדורים. אני אדם עם חום נמוך בד"כ. אציין שאני מרגישה חולשה מאתמול, והיום התחלתי לקחת כדורים (פראמול ואדויל). היום התחילו לי כאבי ראש גם אציין שאני בת 21, עם סוכרת" אמרת לי שבגלל שאני סוכרתית ויש אפשרות לשפעת החזירים, רצוי לגשת לרופא. השאלה שלי כרגע היא אם החום ירד, כנראה בגלל הכדורים (אפילו פחות מ36..!), אך הגרון עדיין כואב וישנה קצת חולשה, האם עדיין רצוי ללכת לרופא? ואם הולכים למרפאה, לא קצת מסוכן? כי אפשר להידבק שם אם אין לך כלום, ואם יש לך אתה מדביק אחרים. מה כדאי לעשות? והאם יש דרכים להפחית סיכוי להידבקות, ואת האפשרות להדביק אחרים? תודה

שלום מ.ש, למרות כל הבעיות הצפויות עדיין מומלץ לך לגשת לרופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות