אני בהריון בחודש שביעי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/08/2009 | 23:57 | מאת: שרה

שלום ד"ר הלפרין, השבת בעלי חזר מביה"כ ולא הרגיש טוב (נדיר. כמעט ולא קורה לו). מדד חום - 38.3. אין נזלות ושיעולים, אבל תחושה כללית לא טובה (קצת ראש קצת גרון), שילשול רציני וגם שרירים תפוסים. אז אני נזהרת אבל בכל זאת הוא בעלי ואנחנו גרים באותו בית (מאוד קטן). היום גם בטעות שתיתי מהבקבוק שהוא שתה ממנו מהפה. אחרי שהוא לקח אקמול החום ירד ועכשו החום בסביבות 37.5. אני לא לחוצה כ"כ כי אני יודעת שהדברים לא בשליטתי ורק בידי שמים, אבל אם יש למישהו (שמבין) משהו חשוב להגיד לי לגבי אמצעי זהירות או מה לעשות אני אשמח לשמוע. (האם תתכן שפעת החזירים בלי נזלות וליחות ושיעולים?)

שלום שרה, 1. תיתכן 'שפעת החזירים' בלי נזלת ו/או שיעול. 2. כדי לצמצם את סיכויי ההדבקה במחלה זו מומלץ לאנשים חולים לחבוש מסכת פה-אף כשהם בקרבת אנשים בריאים, לאנשים בריאים להתרחק ככל האפשר מאנשים חולים, ועל כולם להקפיד על כללי הגיינה אישיים (כגון רחיצת ידיים תכופה במים ובסבון). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות