הריון ושפעת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/08/2009 | 22:11 | מאת: אורי

שלום, הבת שלי בת השנתיים בדיוק מבריאה משפעת ודלקת ריאות וכפי שהרופא שלה כינה "כנראה שפעת חזירים". אני בשבוע 14 של ההריון והיום התחלתי להרגיש מעט תסמינים של מחלה, כאב גרון מאוד מאוד רציני ( האם מותר לקחת סטפרסילס בהריון?), כאבי פרקים וחולשה כללית. האם אני יכולה להימנע מביקור במרפאה/רופא עד הופעת תסמינים כלשהם אחרים ומה הם? המון תודה

שלום אורי, בגלל שאת הרה (וגם בגלל שאולי אין לך שפעת אלא דלקת גרון חיידקית) מומלץ לך לגשת לבדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות