האם יש סיכון מוגבר למקבלי אספרין?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/08/2009 | 10:23 | מאת: שוש

קראתי באתר משרד הבריאות שילדים עד גיל 19 המקבלים טיפול ממושך באספרין הם בסיכון יתר לבי שפעת החזירים. למה עד גיל 19? אני בת 34 ולוקחת קרטיה בעקבות ארועי TIA ובעיות קרישה. האם אני גם בסיכון גבוה? כלומר אם אחלה- האם עלי לגשת לרופא מיד על מנת לקבל את הטמיפלו?תודה

שלום שוש, נמצא בעבר כי ילדים (אך לא מבוגרים) המקבלים אספירין באופן ק ב ו ע והחולים במחלות נגיפיות שונות (כגון שפעת) עשויים לפתח סיבוך קשה שמתבטא בעיקר בפגיעה בכבד. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות