שפעת החזירים והריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/08/2009 | 08:49 | מאת: חני

אני בת 34 בהריון שליש ראשון ואני מורה , עד כמה כל נתונים אילו מעמידים אותי בסכנה להדבק בשפעת החזירים ? מה לגבי ילד בן 4 אסמתי , האם הוא בקבוצת סיכון ?

שלום חני, 1. סביר שילד אסטמתי נכלל ב'קבוצת הסיכון' לפתח את סיבוכי 'שפעת החזירים'. 2. בהיותך מורה את בסיכון גבוה יותר (מאנשים העוסקים במקצועות רבים אחרים) להידבק בנגיף, ובהיותך אשה הרה בשבוע 34 את בסיכון גבוה יותר (מנשים שאינן בהריון) לפתח את סיבוכי המחלה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות