טיסה לארה"ב - חודש שישי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/08/2009 | 09:54 | מאת: ענת

שלום, אני בשבוע ה 22 להריוני. אני ובן זוגי מתכננים לטוס לניו יורק ולקאריביים בעוד שבועיים. המשפחה מאוד לוחצת שנבטל את הטיסה בגלל הבהלה של שפעת החזירים. השאלה היא אם אני יכולה לקנות כבר בארץ את התרופה טמיפלו שתיהיה איתי בחו"ל על על מקרה, והאם אני יכולה לקחת אותה על דעתי במידה ואני (חס וחלילה) ארגיש חולה- חום וכדומה.... והאם אתה ממליץ להסתובב עם מסכה על הפנים בשדות התעופה??? אשמח לתשובה.

שלום ענת, 1. ניתן להשיג את תרופת ה'טימפלו' בכל בית מרקחת (עם מרשם רופא). 2. אינני ממליץ על רכישת התרופה ו/או על השימוש בה לאנשים בריאים, ואינני ממליץ לאנשים בריאים להסתובב בשדות תעופה עם מסכות פה-אף. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות