ילדי חולי אסטמה ואני כמו כולם רוצה לדעת האם זה ס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/08/2009 | 23:28 | מאת: רחל

שלום,שמי רחל יש 3 בנים בגיל 5.8,3.9,והקטן 8 חודשים. לגדול יש גרון אדום ושעול יבש עם נזלת מימית ויש לו כאבי ראש , בגב וצוואר כבר שבוע לא היה חום אבל מזה 3 לילות הוא לא ישן טוב. לבן השני יש גרון אדום ושעול יבש אבל כשהוא משתעל הוא כמעט נחנק ולפעמים אפילו יש לו בחילה, השקדים שלו נפוחים וגם נזלת מוגלתית,כאבי בטן מזה שבועיים אמרו לנו שזה משהו ויראלי לשנהם. ולבן השלישי שהוא בן 8 חודשים היה חום בערך 3 שבועות עם חום ללא שעול בהתחלה. זה התחיל כך כל יומיים היה לו חום והוא כל שניה משך באוזנים הלכנו לרופא נתנו לנו טיפות זה לא עזר אח'כ הפנו אותנו לאף אוזן גרון הוא לא מצא שום דבר גם אמר שזה ויראלי . ומיום 24/7-31/7 היה ללא הפסקה אפילו פעמיים הקיאה ב28/7 עשינו בדיקת דם ושתן בדיקת שתן יצאה תקינה,ובדם מצאו דלקת ואנמיה חמורה אח לא נתנו שום טיפול לדלקת, אבל טיפול נגד אנמיה אמרו לנו לעלות את מינון ל 22 טיפות ליום . ביום שני שוב חזר חום 39.6 הלכנו למרפאה עשינו צילום ראות יצאה תקינה אתמול שוב היה לו חום 38.7 היום אין חום אבל כבר יש לו נזלת ומעט משתעל. היתי רוצה לדעת איך? לטפל בילדים שלי והאם אני יכולה לקנות להם מוקסיפן וכך לטפל בהם . תודה רבה מראש רחל

שלום רחל, 1. מומלץ לתת לילדים החולים בזיהום נגיפי טיפול סימפטומטי (שתיה מרובה, תרופות להקלה על כאבים ולהורדת החום וכד'), ואם מצבם לא משתפר לחזור לבדיקת רופא/ה. 2. לא מומלץ לתת לילד טיפול במוקסיפן ללא בדיקת רופא/ה. 3. בנושא טיפול באסטמה ובאנמיה- אנא פני לרופא/ת ילדים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות