שלום, אמי עובדת במקום המרכז אנשים מכל הארץ,

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/08/2009 | 21:05 | מאת: yaron

אתמול בערב היא החלה להרגיש חולשה והיום עקב החמרת החולשה קבעה תור לרופאה. היום מאז שעות אחה"צ גם אני חש ברע מרגיש מעט אף סתום, אך ללא רירית, טיפה מסוחרר עם כאבי שריים, אבל בעיקר חלש. ראוי שאציין כי אתמול ביצעתי פעילות גופנית מאומצת והיום הייתי שעות מול המאוורר. אמי אשה מבוגרת הסובלת מבעיות כבד אני סובל מחוסר פעילות של בלוטת יותרת המח, מאובחן כ- MPHD, לאחרונה לאחר בעיה בתפקודי כבד בוצע לי אולטראסאונד שגילה כבד מעט מוגדל ושומני. אני בהליכי המתנה לתור במרפאת כבד. איני מעוניין לקפוץ למסקנות, ולא להתאשפז שלא לצורך. בתודה וברכה, ירון.

שלום YARON, אם מחלתך ממשיכה אני ממליץ לך להיבדק ע"י רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות