עד מתי בידוד

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/08/2009 | 18:39 | מאת: שי

שלום רב, הבן שלי בן ה-6 היה חולה בימים האחרונים עם חשש לשפעת חזירים. הוא היה ביומיים האחרונים בחדד מבודד. ב-24 שעות האחרונות לא היה לו חום והוא נראה הרבה יותר טוב. הדבר היחיד שנשאר לו זה שיעול מידי פעם שנשמע קצת לא נקי. בצילום בבית חולים לפני יומיים החזה היה נקי. אומרים שהחולה צריך להיות בבידוד עד 24 שעות מתום המחלה. איך אנו יכולים לדעת אם הוא יכול לצאת מהבידוד?

שלום שי, על פי הנחיות משרד הבריאות חולה ב'שפעת החזירים' נחשב כמפסיק להיות מדבק רק בחלוף 24 שעות מרגע היעלמות כל התסמינים של מחלתו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות