קשיי נשימה קלים-שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/08/2009 | 15:43 | מאת: רומי

אני בת 25,בהיותי בת 3 התאשפזתי כי הייה לי התקף אסתמה ואושפזתי. מאז לא היה לי התקף אסתמה רק קשיים בנשימה לפעמים ולעיתים אני לוקחת שאיפה אחת מהונטולין. אני בלחץ משפעת החזירים כי אני יודעת שמי שהוא אסמתי יש לו סיכוי רב יותר לחלות במחלה. רציתי לדעת אם הקשיי נשימה קלים שיש לי במשך כל היום יכולים להעיד על משהו שקשור לשפעת החזירים? תודה רבה.

שלום רומי, אין ביכולתי לדעת מהי הסיבה ל"קשיי הנשימה הקלים" שלך, אך התאור שלך בכללותו איננו אופייני (בשלב זה) ל'שפעת החזירים'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות