שבוע 21+ להריון ושפעת החזירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

05/08/2009 | 10:58 | מאת: שירי

שלום רב, אני נוסעת בימים הקרובים לחו"ל - איטליה - ונמצאת בשבוע 21 להריוני. בנוסף, יש לי בן קטן בן שנתיים (עוד מעט) והוא סובל מ- Hyper Reactive Airway Disease. יש לו לא נעט התקפים בחורף וכעת הוא על טיפול מונע בסינגולייר. השאלות שלי הן: 1. האם כדאי לי לקחת עבור עצמי טמיפלו, לכל צרה שלא תבוא ??? 2. האם כדאי לקחת את התרופה עבור בני ? נדמה לי ששנינו בקבוצת סיכון... תודה על מענה מהיר, שירי.

שלום שירי, לפי מיטב ידיעתי גם באיטליה ניתן להשיג- במידת הצורך- 'טמיפלו'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות