שפעת רגילה או לא

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/08/2009 | 18:44 | מאת: אתי

כבר שלושה ימים אני מנוזלת מתעטשת חזק במשך רב היום ברצף, מאתמול התחיל לי שיעול יבש שגורם לי הרגשת חנק, היום כבר יש לי חום 37.5 כואבות לי כל הפנים ומרגישה מאד חלשה. עליילציין שנבדקתי אצל רופא ואני נוטלת אוגמנטין מאתמול 875 מ"ג פעמיים ביום. הרופא פסל את העובדה שזה שפעת חזירים אך מה שמלחיץ אותי שבמקום שהמצב ישתפר הוא מחמיר. אודה לתשובתך בהקדם.

שלום אתי, לא הבנתי מה השאלה ממני. אם מצבך מחמיר אני מציע לך לחזור בהקדם לבדיקת רופא. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות