קבוצת סיכון-שפעת החזירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/08/2009 | 17:13 | מאת: יעל ש.

שלום רב, בת 54,לפני כ-20 שנה הוציאו לי את הטחול בגלל אנמיה המוליטית, באותה תקופה הוגדרתי כבאדד כיארי (היום לא ברור אם אני עדיין מוגדרת כך), יש לי דליות בושט בררגה 1 (אף פעם לא היה דימום).צניחת מסתם מיטראלי(ללא שום תופעות) ומטופלת בסטרואידים למעלה מ-20 שנה במינון יומי של 5 מ"ג. האם אני נמצאת בקבוצת סיכון לחלות בשפעת החזירים? תודה, בברכה יעל

שלום יעל, רשמית את לא מוגדרת כשייכת ל'קבוצת סיכון' כלשהי (לפתח את סיבוכי 'שפעת החזירים'). מעשית, אני מוכן להכניס אותך לאחת מהן. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות