אסטמה ושפעת חזירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/08/2009 | 14:08 | מאת: סיגל

שלום רב בחודש השביעי להריוני-לפני כ8 חודשים- אושפזתי בעקבות אסטמה שיצאה משליטה לכן אילצו ליילד אותי בגלל קוצר נשימה וקושי לנשום...שאלתי היא האם אני נמצאת בקבוצת סיכון? מה עליי לעשות עם הופעת התסמינים? האם ניתן לרכוש טמי פלו באופן פרטי לצורך נסיעה שלי לחול? בברכה סיגל

שלום סיגל, את נמצאת ב'קבוצת סיכון', ומומלץ לך לפנות לבדיקת רופא/ה מיד עם הופעת חום ו/או תסמין אופייני אחר של 'שפעת החזירים'. ניתן לרכוש 'טמיפלו' בכל בית מרקחת (עם מרשם רופא/ה). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות