הקאות - האם הם סיממן מדאיג יותר?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/08/2009 | 09:11 | מאת: ענת

בתי בת 17 - לפני יומיים היה לה חום גבוה (39.5), מלווה בחולשה כללית, שיעול קל. מאז החום ירד אולם היא ממשיכה להקיא ולהיות חלשה (בעיקר במחצית הראשונה של היום). רופאת משפחה בדקה בדיקה גופנית (לא בדיקת דם) ולא מצאה ממצאים מיוחדים. האם צריך להתעקש על בדיקות נוספות או לא

שלום ענת, הקאות הוא סימן לתחלואה (והן יכולות להגדיל את התחלואה ע"י התייבשות ושינוי בהרכב המלחים בדם), ואם אין אצלה שיפור בהקדם מומלץ לבתך להיבדק שוב ע"י רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות