שבוע 7 להריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/08/2009 | 15:14 | מאת: גלי

================== וירולוגיה ================== CMV IgG 241.1 AU/ml POSITIVE CMV IgM שלילי Hepatitis B Surface Ag NEGATIVE Hepatitis B Surface Ab Undetectable Rubella IgG 26.5 IU/ml :ערכי יחוס 15 IU/ml-מ קטן :HYPORESPONSE 15-30 IU/ml :LOW RESPONSE 30 IU/ml-מ גדול :IMMUNED Toxoplasmosis IgG NEGATIVE Toxoplasmosis IgM NEGATIVE בהריון הראשון Rubella IgG היה 42. האם הכל בסדר? אני בלחץ ! תודה מראש גלי

שלום גלי, הבדיקות שצרפת מעידות על כך שכנראה: -נדבקת בעבר ב- CMV אך אין אצלך עדות לתחלואה עכשווית הנגיף זה. -לא נדבקת מעולם בטפיל הטוקסופלאזמה. -לא נדבקת בעבר בנגיף ההפטיטיס B (ואת אינך מחוסנת כנגד נגיף זה). -חוסנת בהצלחה כנגד אדמת (או חלית בעבר במחלה זו), אך רמת הנוגדנים בדמך כיום היא נמוכה מהמומלץ לאשה הרה. הרבה בריאות אפי

02/08/2009 | 18:11 | מאת: גלי

האם הגיוני הדבר שבהריון הראשון רמת הנוגדנים הייתה 42 וכעת היא רק 27? תודה מראש גלי - מה עליי לעשות? האם להמשיך את ההריון?

מנהל פורום מחלות זיהומיות