שאלות חשובות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/08/2009 | 17:16 | מאת: פ.ר

1. באם יש לך ש. חזירים וקיבלת טמיפלו האם אפשר להידבק שוב 2.האם כאשר נידבק פעם שניה האם לטמיפו כבר לא ת\תהיה השפעה ואם יהיה אפשר להיתגבר בפעם השניה ללא טמיפלו. 3 האם לא כל שפעת כיום היא לא שפעת חזירים הרי קיץ ואין סיבה להופעת שפעת אחרת מלבד ש. חזירים

שלום פ.ר, 1. קשה עדיין לדעת האם אנשים שקיבלו, בתחילת התחלואה שלהם ב'שפעת חזירים', טיפול ב'טמיפלו' פיתחו הגנה טבעית מספקת כנגד זיהום עתידי בנגיף זה. 2. קשה גם לדעת האם הנגיף יפתח עמידות מ ש מ ע ו ת י ת כנגד תרופת ה'טמיפלו' (מספר קטן של נגיפים עמידים כאלו כבר התגלו ברחבי העולם). 3. אכן, סביר ש(כמעט) כל מקרי השפעת שקורים כיום בארץ הם 'שפעת החזירים'. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות