דילמה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/08/2009 | 16:36 | מאת: דנה

שלום כבר 3 ימים אני לא עומדת על הרגלים או אפילו יכולה להרים את הראש מהכרית כול הגוף כואב לי - מפרקים ושרירים, הפנים שלי כואבים כול הזמן קר לי ואתמול התעוררתי שאני נוטפת זיעה קרה הגרון שלי קצת כואב, הייתי היום במיון בגלל קוצר נשימה שהקצב לב שלי היה 140 ואחר כך 120 הם עשו לי בדיקות דם וצילום חזה אבל לא בדיקה לשפעת חזירים כי לא היה לי חום באותו רגע הכול היה תקין אבל התעלפתי אז נתנו לי נוזלים ושיחררו אותי הם טענו שיכול להיות שזה ויארלי - אבל הראש שלי מסתובב וכואב והתחושת צמרמורת לא מפסיקה האם אני צריכה להתעקש על בדיקה לשפעת חזירים? או לשתות הרבה ולנוח בבית

שלום דנה, גם אם תתעקשי על ביצוע בדיקה ל'שפעת החזירים' לא בטוח שהרופא שלך יסכים לבצע זאת היות ולפי התאור שלך את אינך נכללת ב'קבוצת סיכון' לפתח את סיבוכי המחלה, ומחלתך איננה קשה במיוחד. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות