משעלת ובהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/08/2009 | 12:20 | מאת: רקפת

שלום ןתודה שאתה כאן בשבילנו, אתה מקסים באמת :-)) אני בהריון בשבוע 32 משתעלת כבר 5 ימים ללא חום, מעט קושי בבליעה, מרגישה טוב, תאבון כרגיל, השיעולים בעיקר בלילה. אך גם ביום (במידה מועטה יותר) אני חוששת ללכת לרופא בגלל חולים אחרים עם שפעת חזירים במרפאה. 1) האם יכול להיות שיש לי שפעת חזירים? (אין לי חום) 2) האם עלול לדעתך להיגרם נזק לעובר מהשיעולים וממה שאני עוברת כרגע? 3) האם כעיקרון יכולה דלקת ריאות ללא חום? תודה רבה לך!!!

שלום רקפת, 1. יכול להיות שיש לך 'שפעת החזירים', אך התאור של מחלתך איננו אופייני למחלה זו. 2. עקרונית יכולה להיות דלקת ראות ללא חום, אך גם זה איננו מצב רגיל. 3. לפי מיטב ידיעתי אין זה סביר ששיעול יגרום נזק לעובר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות