EBV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/08/2009 | 05:22 | מאת: הילה

שלום, חליתי כנראה ב EBV, למרות שעדיין לא הגיעו כל התוצאות. יש לי יום שמיני חום, לפעמים 37.3 ולפעמים עולה גם ל 39.2 - לא קבוע ... שאלתי - אני בת 37 - תוך כמה זמן זה אמור לחלוף (לפי סטטיסטיקה או משהו כזה), עוד שבועיים אני אמורה לעבור MRI בגלל פריצת דיסק בגב, האם זה מפריע ל MRI (אני יודעת שצריך להזריק איזה חומר לוריד בבדיקת ה MRI)? האם ידוע לך על שיטת רמי מור? (טוען שיש לו טיפול בצמחים)? קראתי גם שניתן לקצר דרסטית את המחלה באמצעות סטרואידים? (ועושים זאת אם יש בעיה בטחול)? מדוע לא עושים זאת בכל מצב? (אני מושבתת וחלשה, ןבקושי כמה מהמיטה) תודה

שלום הילה, 1. החום המלווה זיהום חריף ב- EBV ('מחלת הנשיקה') חולף בד"כ בתוך מספר ימים/שבועות, אך לפעמים נותרת חולשה / עייפות שנמשכת גם חודשים ('תסמונת התשישות הכרונית'). 2. MRI של חוליות הגב איננו צריך להיות מושפע מזיהום כזה. 3. אינני מכיר את שיטתו של רמי מור לטיפול במחלה. 4. לא מקובל לטפל ב'מחלת הנשיקה' בסטרואידים. הרבה בריאות אפי

01/08/2009 | 08:51 | מאת: דורון

עדות אישית על הטיפול האלטרנטיבי של רמי מור אני הגעתי אליו דרך הפורום הזה ביום ג' האחרון במצב קשה של אבחנה EBV נפיחות וכאבי גרוןוכאבים בכל השלד עם חום גבוה . אתמול (יום שישי) רוב התסמינים לא רק הוחלשו אלא נמחקו פשוט DELETE אני חייב להודות כמוך גם לי לא היה מושג מה רפואה משלימה אבל כשהסתכלתי באתר שלו על מחלות העור שהוא מתעד בצילומים הבנתי שיש פה משהו שלא ניתן לזלזל בו בכלל...אבל בכלל. אני מציע לכל חולה עם כל האי נוחות שזו הוצאה כספית ( זניחה ) ללכת על הטיפול ולחסוך מעצמו סבל וצרות מתמשכות של המחלה הזו מחלת הנשיקה. הטיפול מדהים קצר וזה מה שעושה אותו כדאי. יש לו אתר שאת יכולה להתרשם WWW.RAMIMOR.CO.IL שבת שלום וכל טוב

01/08/2009 | 09:21 | מאת: הילה

תודה ד"ר אבל מנסיונך, מכמה ימים?, עד כמה שבועות זה יכול לקרות? ואם מסתכלים על התפלגות תוצאות ימי המחלה (שאני מתארת לי התפלגות גאווסית כלשהיא), סביר להניח שאם מסתכלים על מספר ימי המחלה אז לרוב זה בין X ל Y?, מקווה שלא סיבכתי מתמטית, אבל בטח קיימת סטטיסטיקה לגבי חולים לא?? --פשוט רוצה להיות אופטימית תודה מראש הילה

מנהל פורום מחלות זיהומיות