שפעת חזירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/07/2009 | 16:00 | מאת: אריאלה

שלום רב, אני בהריון ראשון שבוע 22 בת 23, אחות במקצוע עובדת בבית חולים במחלקה פנימית מזה מספר ימי יש לנו חולה במחלקה עם שפעת חזירים שאובחן כחולה בשפעת חזירים, מונשם ובמצב כללי קשה, אני יודעת שיש סכנה ממשית להדבקת נשים הרות ובמיוחד נזר לעוברים, מה עליי לעשות? האם עליי לצאת לחופשת מחלה על מנת להימנע ממגע עם החולה. אציין שאיני מטפלת בו אבל הרבה פעמים הדלת של חדרו שבו הוא נמצא בבידוד נשארת פתוחה עקב מכונת הנשמה והצוות נכנס ויוצא משם המון פעמים ביום. תודה.

שלום אריאלה, אני ממליץ לך להפנות את שאלותייך בנושא ל'מרפאת הפרסונל' בבית החולים שבו את עובדת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות