שפעת החזירים - התייחסות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/07/2009 | 12:19 | מאת: ש

חזרתי שלשום מתאילנד , יום לפני הטיסה ארצה התחלתי להרגיש חולשה באזור הפנים . תשישות . חזרתי לארץ והתחיל לכאוב לי הגרון והאוזניים ללא חום (היה חום 37.4 ). הייי במרפאה ולא אמרו לי כלום . קיבלתי קל גרון וטיפות אוזניים ואופטלגין . עדיין יש כאבי גרון ותשישות . כאבי ראש וגרון וכאבי עיניים. האם אני צריך לפחד . מבקש התייחסות דחופה. תודה

שלום ש, לא ברור לי לאיזו התייחסות אתה מחכה: אולי יש לך מחלה נגיפית לא-ספציפית כלשהי, ואולי 'שפעת החזירים' בצורתה הקלה, ואם אינך נמנה על 'קבוצת סיכון' כלשהי (לפיתוח סיבוכי המחלה) אתה יכול להמתין בסבלנות עד שמחלתך תחלוף מעצמה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות