תמיפלו

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

31/07/2009 | 00:56 | מאת: קורי

שלום שאלתי היא כזאת מה זה תמיפלו? ואיך מקבלים את הטיפול זה כדורים ? ויש לי עוד שאלה האם אפשר להשיג חיסון באופן אצמעי ? אם כן כמה עולה? וכמה עולה תמיפלו איפה אפשר להשיג מנות כפולות של תמיפלו כדי שאהיה למקרה הצורך איזה חומרים כוללים החיסון החדש ומתי יצא החיסון? נגד שפעת החזירים האם הוא מתאים לכל הגילאים כי אני בן 16.5 האם החיסון מתאים לילדים ? או רק למבוגרים אודה לך עם תענה על שאלתי דוקטור אפרים

שלום קורי, 1. 'טמיפלו' היא תרופה ספציפית כנגד שפעת הניתנת בד"כ בקפסולות. 2. ניתן להשיג תרופה זו בכל בית מרקחת (עם מרשם רופא/ה). 3. אין עדיין חיסון כנגד 'שפעת החזירים'. 4. לכשיהיה חיסון כזה סביר שהוא יתאים גם לנערים בגילך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות