מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/07/2009 | 15:52 | מאת: רוני

שלום דוקטור, נשלחתי לבדיקות דם לאחר שהרופא שלי חשד שיש לי מחלת הנשיקה . מופיעים אצלי סימפטומים של כאבים חולשה עייפות גרון נפוח וכיוב... התוצאות החריגות הם (לא סופיות): EBNA IgG (POS) EBV Past infection ALT (GPT) 106 AST (GOT) 48 Neutrophils % 37.6 Monocytes % 16 Eosinophils % 10.6 CMV lgg+lgm שלילי. היום לאחר כמעט שבועיים במשך היום אני מרגיש די טוב אך בערב שוב מרגיש לא טוב. שאלותי הן: 1- אני אמור לחזור ביום ראשון לעבודה;האם אני עדיין מדבק? אם כן עד מתי? 2 - האם יש לחזור על בדיקות דם? 3- האם יש מניעה להשתמש בריטלין בימים בהם אני מרגיש טוב וזקוק לזה? תודה מראש, רוני

שלום רוני, בדיקות המעבדה שצרפת אינן מהוות הוכחה לתחלואה עכשווית ב'מחלת הנשיקה' (אן בכל מחלה זיהומית אחרת). אין בבדיקות אלו גם תשובה לשאלה האם אתה עדיין מדבק או לא. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות