מפחד...

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/07/2009 | 11:20 | מאת: טל

שלום דוקטור מה שאתה פה זה מצווה. אני די לחוץ בזמן האחרון מהמחלה שמתפשטת, תהיתי אם תוכל להרגיע אותי. האם קיימת תרופה יעילה למחלה? האם אנשים עברו אותה? הגיל שלי הוא 19 ובזמן האחרון אני לחוץ מאוד דבר שמשיע על הנפש שלי . מחכה לתשובה, תודה.

שלום טל, קיימות שתי תרופות יעילות כנגד 'שפעת החזירים' ('טמיפלו' ו'רלנזה'), אך מרבית החולים במחלה זו כלל לא נזקקו להן והחלימו ממנה באופן עצמוני וללא סיבוכים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות