EBV (מחלת הנשיקה)

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/07/2009 | 18:21 | מאת: שאלה נוספת

תוך כמה זמן אמורה רמת ה-IGm לרדת לאחר חלוף המחלה עצמה? בדיקת דם שעשיתי הראתה רמת IGm שלילית (10) לאחר כחודש מהמחלה החשודה כמונוקלאוזיס - כאשר במועד הרלוונטי היו לי נקודות לבנות בגרון, כאבי גרון וחום גבוה (אנטיביוטיקה לא עזרה ומשטח גרון יצא שלילי). אני פשוט מאד מאד מקוה שבכ"ז יש קשר בין המונוק' לבין הבעיות הנוירולוגיות שצצו, שכן האלטרנטיבה (טרשת נפוצה וכו') ממה אינה רצויה.

שלום שאלה נוספת, בד"כ ערכי ה- Igm הופכים שליליים מספר שבועות/חודשים לאחר המחלה החריפה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות