מחלת donkey fever ???????

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/03/2002 | 20:23 | מאת: יובל

לאפי שלום!! אחי נמצא בתאילנד באי קוסומוי והוא נדבק במחלה לפ מה שהוא אומר בחיידק הdunkey fever . הוא מאושפז בבית-חולים וסובל מחום גבוה ומהתייבשות אם ידוע לך משהו על חיידק זה בבקשה תחזיר תשובה במהיר ות כי אנחנו מאוד מודאגים בתודה יובל!!!!

שלום יובל, אני מניח שאחיך לקה במחלה בשם DENGUE FEVER הנגרמת ע"י נגיף ולא ע"י חיידק. מדובר במחלה נפוצה בתיאלנד והמתבטאת בעיקר בחום ובכאבים עזים בכל הגוף. לצערינו (הרופאים והחולים) אין כיום טיפול יעיל בנגיף עצמו, והטיפול הוא סימפטומטי בלבד (נוזלים להתייבשות, אקמול לחום וכאבים, וכד'). לשמחתנו (הרופאים והחולים) ברוב המקרים המחלה חולפת מעצמה, ורק במקרים בודדים היא מסתבכת בדימומים קשים. לא נותר לי אלא לקוות שאחיך יצטרף לאלפי המחלימים ממחלה זו ויחזור הבייתה בשלום. הרבה בריאות אפי

09/03/2002 | 16:08 | מאת: יובל

לאפי!!!! ברצוני להודות לך על תשובתך בקשר לקבלת מידע על המחלה. האם תוכל להסביר לי כיצד מועברת המחלה הזאת. האם מחלה זאת יכולה למנוע את הטיסה שלו חזרה לארץ?

מנהל פורום מחלות זיהומיות