אדמת בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/07/2009 | 21:59 | מאת: יפעת

לפני שנה וחצי נכנסתי להריון בשבוע 10 כל הגוף שלי היה פצעים כמו פריחה ובמשך יומים כל הגוף גירד לי,ואז זה עבר אחרי יום. בשבוע 14 בסקירת מערכות ראו יש פגיעה קשה מאוד בגפיים של העובר, ועברתי הפלה בשבוע 21 , ביצעו ניתוח לעובר אחרי ההפלה והתברר שהיה גם מום בלב. לפי הבדיקה של המי שפיר זה לא גנטי, עד היום אף רופא לא ידע ממה היה המום לעובר. שאלתי האם הפריחה שהיתה לי יכול להיות שזה היה אדמת? תודה

שלום יפעת, התאור שלך של "פצעים כמו פריחה" (ללא חום) איננו אופייני לאדמת. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות