המוגלובין נמוך

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/07/2009 | 19:33 | מאת: גרשון

בני בן ה- 4 ערך היום בדיקת דם כללית כולל שקיעת דם ספירת דם וכו'.. זאת לאחר שבוע שלם כמעט של חום גבוה עולה ויורד. התוצאה של שקיעת הדם היתה גבוהה ביותר 87 (ד"א הרופאה שללה שפעת חזירים מפני שזה דלקת ולא וירוס)והתוצאה של ההמוגלובין שלו היתה 10.7 (אנמיה). הרופאה אמרה שיש דלקת והתחלנו לקחת אנטיביוטיקה אוגמנטין 2.5cc שלוש פעמים ביום. מאחר ולא כל הבדיקות חזרו (משטח גרון וכו..) היא אמרה שיש להמתין למחר ובכלל עדיף לסיים את המחלה הנוכחית ורק אז להתחיל לקחת ברזל. מה אתה ממליץ לעשות ע"מ להעלות את רמת ההמוגלובין ואיזה סוגי מאכלים עשירים בברזל יכולים לעזור? ד"א רציתי להודות לך על תשובתך המהירה מאתמול!!

שלום גרשון, אני ממליץ לך להפנות את שאלתך בנושא האנמיה של בנך לרופא/ת הילדים שלו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות