תוצאות מעבדה CPR גבוהות מהרגיל

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/07/2009 | 11:50 | מאת: עדי

שלום, מזה כחודש אני סובלת מכאבי גרון שהולכים וחוזרים מלווה בחום ובכאבים טופלתי פעמיים ע"י מוקסיפ ו רוקסו ,אך ללא הועיל בצעתי בדיקות מעבדה בבי"ח כרמל בחיפה דם לתרבית ומצאו CPR גבוה 109 האם יש מקום לדאגה האם זו שפעת חזירים או מחלה זיהומית אחרת ? האם מצריך אישפוז? יש לי 2 ילדים קטנים בבית חוששת שהם ידבקו, אודה לתשובתך המהירה

שלום עדי, CRP היא בדיקה לא ספציפית שערכים גבוהים שלה מעידים על תהליך דלקתי כלשהו. אין זה ממצא אופייני ב'שפעת החזירים'. המלצתי- המשך מעקב וברור ע"י רופא/ת המשפחה שלך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות