הריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/07/2009 | 07:23 | מאת: צהלה

אני בשבוע 19 ומזה כשבוע יש לי תופעות של של שפעת- חום עד 38 מעלות, שיעול, צינון, כאבי שרירים ופרקים וחולשה. ניגשתי אתמול לרופאת המשפחה והיא אמרה שזו רק שפעת. שמעתי היום בחדשות שבמידה ותופעות כאלו מופיעות אצל נשים בהריון- שהן בקבוצת סיכון יש לקבל מהרופא תרופה מסוימת. מהי? האם עליי לחזור לרופאה ולדרוש זאת? תודה

שלום צהלה, אכן נשים הרות (בשליש השני והשלישי להריונן) שאצלן יש חשד קליני ל'שפעת החזירים' אמורות לעבור אבחון בכוון זה ולקבל תרופה (הקרויה 'טמיפלו') כנגד המחלה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות