מדאיג: שפעת חזירים בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/07/2009 | 23:36 | מאת: סימונה

אנו שומעים שהמספר החולים בשפעת חזירים רק עולה ולפי משרד הבריאות במהלך החודשיים ידבקו בשפעת החזירים כשליש מהאוכלסיה בארץ, מהו הטיפול לנשים בהריון לאחר ההידבקות וכיצד זה יכול להשפיע או להזיק לעובר? האם יש משמעות לגיל של הריון במצב כזה? תודה.

שלום סימונה, ניתן לטפל בנשים הרות שחלו ב'שפעת החזירים' בעזרת תרופות "אנטי-שפעתיות" כגון 'טמיפלו'. עדיין אין מידע (המבוסס על עובדות) בנוגע להשפעתו של נגיף 'שפעת החזירים' על העוברים של נשים כאלו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות