שפעת החזירים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/07/2009 | 21:25 | מאת: שרון

שלום לך דוקטור כתבתי לך מקודם וענית שיבדק אצל רופא משפחה,מאחר שערב ואין רופא האם ללכת למיון? החום לא יורד למרות הנורופן,מיתלונן על:כאבי ראש כאב בצוואר שיעול יבש וחזק כאב גרון, אוכל אבל מעט ורוב היום שוכב במיטה,האם זה שפעת החזירים? האם זה מצב החמרה מאחר שזה מספר ימים והכאבים נוספו למשל בגרון ושיעול מחריף, יכול להיות שזה מצב לאישפוז אני בלחץ מאחר שאני רואה שחלק מהילדים התחילו לפתח חום ומיתלוננים על כאבי ראש תודה לך

שלום שרון, אם אתה מרגיש שמצבך מחמיר אתה יכול ללכת למרפאה שפתוחה בשעות הערב או לחדר מיון. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות