האם חליתי בשפעת חזירים?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/07/2009 | 19:21 | מאת: ליטל

מאתמול אני סובלת מחום של עד 38.5 לערך. יש לי כאב מוזר בבית החזה עם שיעול קשה ודי יבש. חוסר תאבון, מעט כאבי שרירים... ביקרתי היום אצל רופאת המשפחה והיא אמרה שאני סובלת משפעת. עקב כל מה שקרה לאחרונה בנושא שפעת החזירים אני מאוד מודאגת שמא נדבקתי בשפעת זו. האם אני יכולה לבקש בדיקה מסויימת מהרופאה כדי לראות אם נדבקתי או לא? (יש לציין שבני הקטן, בן 3, גם עם חום דומה) מה עלי לעשות???

שלום ליטל, מחלתך מתאימה ל'שפעת החזירים', כמו גם לזיהומים נגיפים אחרים. בהתאם להנחיות האחרונות של משרד הבריאות אין מבצעים יותר בדיקה אבחנתית ל'שפעת החזירים' אצל אנשים שהם בריאים בד"כ ושאינם סובלים מסיבוכי המחלה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות