מה שונה השפעת הזאת משפעת רגילה??

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/07/2009 | 21:11 | מאת: לימור

שלום.איך אפשר לדעת האם בעלי נדבק בשפעת החזירים?יש לו חום גבוה עד 39.6 מאתמול - כמובן שלוקח אקאמול להורדה- ויש לו חולשה חוסר תיאבון שעול עם מעט ליכה צהובה כאבים של שפעת ברגליים.האם סימנים אלו מחייבים בדיקה לשפעת החזירים או לא? יש לנו 2 ילדים בבית ולא היינו רוצים כמובן ששאר המשפחה תדבק.מה שונה השפעת הזאת משפעת רגילה??

שלום לימור, מבחינה קלינית אין הבדלים משמעותיים בין 'שפעת החזירים' לשפעת 'רגילה'. אם מצבו של בעלך איננו משתפר מומלצת לו בדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות