כלבת

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/07/2009 | 21:20 | מאת: שני

אתמול בשעה 4 לפנות בוקר אימי הרגישה מעין נשיכה קמנו מיד וראינו חולדה הולכת על הקיר מיד חיפשנו אחריה וגירשנו אותה יש לי מספר שאלות המקרה ארע בטבריה האם עליה לקבל חיסון נגד כלבת? חיפשנו על גבי עורה של אימה-ביד במקום שבו האי הרגישה נשיכה סימן כלשהו אך לא מצאנו מה עושים במקרה כזה שיש תחושה של צביטה או נשיכה אבל לא מצואים את המקום בנוסף אני ישנתי לידה והחולדה הייתה ליד הראש שלי כי ראיתי צואה שלה ואז כנראה הלכה עליי עד הקיר ראיתי שריטות ממש שטחיות על הרגל אני לא יודעת אם היו שם לפני או לא מה לעשות? לקבל חיסון נגד כלבת?

שלום שני, אני מציע לכם להתקשר מחר בבוקר ללשכת הבריאות המחוזית / נפתית ולהתייעץ שם על המשך הטיפול באירוע המתואר בשאלתך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות