שבוע 4 להריון, תוצאת cmv חיובית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/07/2009 | 10:21 | מאת: נילי

שבוע 4 להריון. יום לאחר הביוץ בצעתי בדיקת ebv, cmv בבית חולים מאיר ולהלן התשובות: cmv igg 2.7 positive, cmv igm positive avidity 0.1 ebv vca igg positive ebv vca igm positive ebv ebna positive לאחר שבוע וחצי מהביוץ בצעתי אותה בדיקה בתל השומר: cmv igm add-vidas pos, cmv igg pos 2.5, cmvigm pos, cmv avidity0.28 borderline. יש לציין כי בשני ההריונות האחרונים הייתי שלילית לcmv הלידה האחרונה לפני 10 חודשים

שלום נילי, אכן, עושה רושם שנדבקת לאחרונה ב- CMV. הרבהב ריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות