דחוף. כלמידיה בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/07/2009 | 18:38 | מאת: בלה

ד"ר שלום! אני בשבוע 17 להריון, אובחנו אצלי כלמידיה בדם. אני נמצאת בשליחות עם בעלי ברוסיה. זהו הטיפול שהומלץ לי ע"י רופא נשים המקומי. JOSAMYCIN, נרות TERGYNAN ו- GENFERON. האם הטיפול הוא יעיל? האם יש סכנה לעובר מכלמידיה? אם כן אז איזה? כיוון שהתקשתי למצוא תשובה באינטרנט!!! האם יש טעם לשקול הפלה? מודה לך על תשובתך. בלה.

שלום בלה, לא ברור לי: 1. למה ביצעת בדיקות? 2. איך אובחנה אצלך "קלמידיה בדם"? 3. על איזו קלמידיה מדובר? בנוסף, לא מוכרות לי שלושת התרופות המוזכרות בפנייתך. לאור כל זאת לא אוכל לענות על אף אחת משאלותייך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות